Isu Poligraf Menutup Malu Ku Nan kerana tidak turun Berdebat dengan Husam Musa

Ku Nan semakin terdesak sekarang, pelawaan daripada Husam untuk menghadiri sesi bual bicara bersama rakyat, bagi membentangkan pelan kehadapan untuk Putrajaya dalam konteks PRU13. Wacana sihat ini yang dihadiri lebih 3000 orang di Presint 3 (Belakang Istana Kehakiman) juga di kendalikan oleh moderator jemputan , Dr. Maszlee Malek , Pensyarah Universiti Islam Antarabangsa.


Apabila menanti kehadiran Ku Nan yang tidak kunjung tiba, akhirnya program tersebut terus berlansung dengan lancarnya, Soalan-soalan yang agak Panas dilontarkan oleh moderator kepada Husam, namun ianya di jawab satu persatu dengan tenang dan cukup padat, tentang idea, dan juga pelan pelaksanaan yang meliputi kebajikan penduduk , penjawat awam, peniaga, guru, pembangunan dan semua aspek kebajikan.


Tiada lansung menghentam atau mengkritik peribadi Ku Nan sepertimana yang UMNO/BNPutrajaya sedang lakukan sekarang yang lebih mengsasarkan fitnah dan mengaibkan Husam.


Diskusi pada malam tersebut turut di meriahkan lagi dengan kehadiran seorang tokoh agama tanah air, iaitu Dr. Asri Zainul Abidin (Dr. MAZA).

Komen Dr Maza di FB Beliau. Husam juga turut membuka soalan kepada semua hadirin yang terutamanya warga Putrajaya untuk bertanyakan terus kepada beliau segala persoalan dan matlamat halatuju PR sekiranya  Putrajaya ditawan.
Diskusi dua hala ini amat memberansangkan dan Warga Putrajaya tidak lagi mudah termakan fitnah dan Taktik Kotor UMNO/BN Putrajaya yang kian terdesak.


Ugutan terhadap Penghuni Kuarters Kerajaan Malaysia, Bukan Kerajaan BN
Tiada Kerajaan atau Pembangkang sehingga 6 Mei 2013. Harap Maklum


Kebiadapan dan keterdesakan Terserlah... KAH KAH KAH KAH

Bill Board Hantu yang tiada Logo Parti Menyerang Husam. Akibat ketandusan modal Politik.Warga Putrajaya Mula Bersuara~!


Akhirnya...........UMNO menutupi aib mereka dengan...


Buat Ujian Poligraf terhadap Ku Nan tentang Isu bawah ni dulu deyyyy

masihkah kau ingat?

You can leave a response.

Leave a Reply

Dari Putrajaya. Powered by Blogger.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!